Blogs

  • All
  • Technologie
  • Zakelijk

AVG/GDPR en databeveiliging in Office 365

Om te voorkomen dat informatie zomaar op straat komt te liggen, zijn er binnen Office 365 een aantal punten waar een beheerder rekening mee kan houden. We hebben een selectie gemaakt van de uitdagingen van Office 365-producten.

Office 365 – SharePoint Online (monthly) updates – April 2019

Welke Microsoft updates zijn het meest interessant voor Office 365 gebruikers? Like-IT biedt een overzicht van de meest nieuwe, relevante features.

Modern vs Classic SharePoint

Modern sites zijn in SharePoint 2016 en SharePoint online geïntroduceerd als nieuwe manier om data te presenteren. Wat zijn de verschillen met de classic sites en wat past bij jouw organisatie?

Folderstructuur of Categories & tags?

Folders is vaak dé manier om informatie en documenten te structureren, maar moet die structuur plaats maken voor metadata? Wij kijken naar de mogelijkheden van beiden.

Minimale inspanning, maximaal resultaat

Als het gaat om het aanpassen van de online werkomgeving, dan heeft een organisatie een aantal opties. Projecten, producten en prijzen.. Hoe zit het met verwachtingen en resultaten?

Kennis is macht

Op een eenvoudige manier toegang krijgen tot de juiste informatie op het moment dat jij dat wilt. Dat willen we toch allemaal? Office 365 biedt ongekend veel mogelijkheden.

Performance SharePoint online + praktische tips

Werken in de Cloud gaat vaak samen met Office 365 en de bijbehorende applicaties, waaronder SharePoint. Maar wat doe je als je SharePoint omgeving langzaam is?

Copyright 2019 Like-IT B.V.